Cockle Bay Retreat

Completed

2017

Location

Cockle Bay

Studio

Auckland

A generous home crafted to provide the perfect summer house entertainment setting. Situated in a North facing sheltered sylvan valley overlooking the Tamaki River the architecture evokes memories of the 1970’s and suburban form of the district.

Features:
Large rooms and lofty ceilings maximise the height and volume. Formal and informal entertainment is provided with both family and full butlers kitchens. Generous indoor/outdoor flow.
A indoor pool/sauna/gym pavillion style provides for active recreation. A full live in staff self contained apartment. Materials include the generous use of mellow brickwork, veneer panels combined with timber and cascading metal cladding/roofing.

Icons made by Freepik, Balraj Chana, Google from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0