Hutt Gables Community Centre

Completed

2010

Location

Upper Hutt

Studio

Wellington

The Hutt Gables Community Centre is a new multipurpose building for the residents at the Hutt Gables Retirement Village in Upper Hutt.

With large multipurpose spaces, the building provides opportunities for the residents to gather and socialise. It has become an extension of their own villas by providing new amenities, larger social spaces, gardens and a petanque court. A deep verandah and deck wraps two sides of the building providing strong links to the gardens and sunny courtyard.
At the core of the building is a fully equipped kitchen serving the large dining room and lounge. The community centre also includes a separate TV room, gym & Library along with the service areas and an office for the village manager.

Icons made by Freepik, Balraj Chana, Google from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0