Sanctuary Hill Yoga Retreat

Completed

2019

Location

New Plymouth

Studio

New Plymouth

Steeped in warm cedar and flooded with filtered light, the Sanctuary Hill Yoga Retreat is a reflection of the spirit it brings to its occupants.

The vision of Ram and Bhavani in creating a slice of countryside peace has been realized through the careful placement of the retreat at the original in-situ

The facility is comprised of a yoga studio, fully furnished accommodation and living spaces for catering for retreats. The space itself is well-thought out and executed for the area, allowing synergy of circulation and form to breathe life into it.

Carefully measured doses of cool grey are accented by tones of warm brown, contributing to the tonal quality throughout the facility.

Icons made by Freepik, Balraj Chana, Google from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0